Şehrin En Fit Buluşması 19-20-21 Eylül’de Kanyon’da!

Yaz tatilinin ardından şehre fit bir dönüş yapmak isteyenler bu festivalde buluşuyor. Uzman söyleşileri, tadım & tanıtım standları, spor aktiviteleri, vücut analizi, sürpriz hediyeler… Hepsi ücretsiz, hepsi Kanyon’da.

Diyetisyenler, şefler, spor eğitmenleri, ünlü oyuncular, influencerlar hepsi bu etkinlikte! Söyleşi seanslarında diyetisyenlerin sağlıklı beslenme ipuçlarını, şeflerin lezzet sırlarını, egzersiz uzmanlarının en yeni antrenmanlarını öğrenip & deneyimleyebileceğiniz; Şehrin En Fit Buluşması 19-20-21 Eylül’de yine Kanyon’da!

diyetisyendunyasi.com tarafından 2012 yılından bu yana düzenlenen, şehrin en fitbuluşması, sağlıklı ve formda olmak isteyenleri, 19-20-21 Eylül 2024 tarihlerinde Kanyon’da bir araya getirecek.

“Şehre Fit Bir Dönüş” sloganı ile tüm katılımcılar için ücretsiz olarak gerçekleşecek etkinlikte, uzman konuşmacıların söyleşilerini dinleyebilir, stantları ziyaret ederek çeşitli ikramları tadabilir, vücut analizi yaptırabilir, sürpriz hediyeler kazanabilirsiniz.

Tecrübeli ve sevilen isimler, ünlü oyuncular ve influencerlar bir arada!

Ünlü oyuncu Sibel Taşçıoğlu, duayen diyetisyenler Taylan Kümeli, Dilara Koçak, Yeşim Temel Özcan, Güneş Aksüs, sevilen şefler Aydan Üstkanat, Özge Şahin, tecrübeli eğitmenler Çiğdem Çakır, Ceren Coşar, Seda Gendihal, Zafer Altıntaş, ilgiyle takip edilen tasarımcı Nejla Güvenç ve Serhat Şengül, güzellik alanında etkili isimler Gözde Atakoğlu ve Pınar Özdemir Hotiç, ünlü sunucu Nur Tuğba Namlı ve radyocu Sunny moderatörlüğünde, tüm bu değerli isimler, “Şehre Fit Bir Dönüş” sağlıklı yaşam festivalinde, Kanyon’da bir araya geliyor!

Kanyon, -2. kat etkinlik alanında 3 gün boyunca, Radyo Trio’nun DJ performansı eşliğinde sürecek etkinlikte, uzman söyleşileri, yüksek tempolu HIIT antrenmanı, ses terapisi, yogalates seansları ziyaretçilerle buluşurken, katılımcılar aynı zamanda stantlardaki tadım ve tanıtım etkinliklerini, vücut analizlerini, 360 derece video selfie çekimini ücretsiz olarak deneyimleyebilecekler.

VÜCUT ANALİZİ, İKRAMLAR, SÖYLEŞİLER ve HEDİYELER

Aklınızdaki tüm soruları konusunda uzman kişilere dilediğiniz gibi sorabileceğiniz Şehre Fit Bir Dönüş Kanyon’da etkinliğinde, ücretsiz vücut analizi yaptırarak uzmanlardan yorum ve tavsiye alabilirsiniz.

Her yıl binlerce hediye ve ikramın dağıtıldığı etkinlik kapsamında, sağlıklı yaşamı  destekleyen Vital Proteins, Kellogg’s, Dardanel, Pınar Aç Bitir, Wasa, Züber, New Life, Fellas, Tartı Medikal, Corny, The Good Wild, Radyo Trio, Food Online markalarının standları fit yaşama ve dengeli beslenmeye yönelik ürünleri ile binlerce ziyaretçiyi ağırlamaya  hazırlanıyor.

Etkinlik boyunca Kanyon’da bulunan pek çok mağaza, özel indirimler ve hediyeler ile etkinliğe destek verecek. Bu yıl yer alacak isimleri ve markaları, söyleşi programını ve diğer tüm detayları, etkinliğin resmi web sitesi www.fit-weekend.com adresinden ve Instagram @fitweekendistanbul ve @kanyon_da üzerinden anlık takip edebilirsiniz.

Bu içerik Diyetisyendunyasi.com katkılarıyla hazırlanmıştır.

 

Yorum yok

Yorum Yazın